Helyes szöveg

Szeretettel köszöntelek!

Majer Szilvia vagyok.

A magyar nyelv egyedülállóan szép és különleges kincsünk. Rendkívüli összetettsége, hatalmas szókincse, szabályainak sokasága következtében olyan, mint egy gazdagon burjánzó ökoszisztéma – a benne lévő érzékeny egyensúly megtartására pedig vigyáznunk kell.

…Mert bizony egyre több káros hatás éri, nagyrészt rohanó világunk felületessége miatt.

Hiszem, hogy a szépen és igényesen megfogalmazott, pontos, nyelvtanilag helyes szöveg érték! A nyelvhelyesség rajongója vagyok, s tán van, akinek ez furán hangzik, de igen nagy örömömet lelem a nyelvtani hibák felkutatásában és javításában. Ez a küldetésem, ezért hoztam létre a Helyes szöveg oldalt.

Segítek, hogy bármely szöveged – melyet a nagyközönség elé társz, vagy épp „csak” egyetlen, de Számodra nagyon fontos embernek küldesz – nyelvtanilag hibátlan, pontos, gördülékenyen folyó, érthető és szép legyen.

Szeretettel invitállak, nézz körül a weboldalon, ahol érdekes információkat találhatsz arról, mi is az a korrektori tevékenység, mi történik a szövegeddel, ha gondjaimra bízod azt, és hogy tevékenységem hogyan válik hasznossá Számodra.